Te koop - Aalter - € 800 000

Urselseweg 55

Unieke horecazaak/feestzaal met woning op strategische topligging !

Dit handelspand op 3.512m² dat momenteel dienst doet als speeldorp/feestzaal geniet van een grote visibiliteit en bereikbaarheid dankzij de ligging aan de Knokkebaan (N44). Het pand zelf bestaat uit een eerste ruime feestzaal met gunstig georiënteerd terras. Een volledige uitgeruste keuken met inox toestellen en aansluitend een berging en kelder voor opslag van eten- en drankwaren. De 2de zaal die momenteel dienst doet als speeldorp zit boordevol charme dankzij het behoud van de authentieke balken en plafondhoogte. De zaal heeft tevens een bar met aangesloten tapinstallatie en alle horecavoorzieningen. Op de 1ste verdieping werden reeds verschillende ruimtes gemaakt die ideaal kunnen dienst doen als privé gedeelte. Verder is er nog een ruim terras met tuin en buitenbar en een parking met minimum 30 parkeerplaatsen. Recent werden nog verschillende renovaties uitgevoerd met onder meer het vernieuwen van de zekeringskast en het plaatsen van een rendementsbrander op gas. Niet onbelangrijk, de zaal heeft een levenslange exploitatievergunning voor een horeca-uitbating. Naast de eigenlijke feestzaal is er ook nog een te renoveren (conciërge)woning bestaande uit een keuken, leefruimte, bureau, badkamer en 4 slaapkamers. Kortom, de ideale eigendom voor wie op zoek is naar een horecazaak of handelspand gelegen op een uiterst centrale topligging.
EPC-waarde 1133 kWh/m² (j). Vraagprijs € 800.000. Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek of meer details op 050 694 994, mail immo@zakenkantoor-roels.be of www.zakenkantoor-roels.be !


Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Urselseweg 55
Aalter
Referentie:Urselseweg 55, 9990 Maldegem
Vraagprijs:€ 800.000/totaal
Type:Horeca
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:3.512 m²
Bebouwde opp.:1.065 m²
Bouwjaar:1956
Algemene staat:Normaal

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
Bank:Ja
(Stads)centrum:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Dakbedekking:Andere
Gevel:Baksteen
Beglazing:Enkel, Dubbel, Driedubbel
Verwarming:CV-ketel, Heteluchtverwarming, Aardgas
Verwarmd water:Elektrische boiler

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]