U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Maak kennis met de experts van Zakenkantoor Roels

Meet Katleen & co

Katleen Roels startte in 2006 als verzekerings- en vastgoedmakelaar bij het toenmalige kantoor van haar vader Johan. Net zoals haar vader haalt ze er plezier uit om panden te matchen met mogelijke nieuwe eigenaars. En dat doet ze niet alleen … Het team van Zakenkantoor Roels bestaat uit deskundige locals. Ze kennen de streek op hun duimpje en zijn échte immolovers.

Meer over zakenkantoor roels

Lokaal? Da’s normaal!

Van een EPC-keuring tot het verkrijgen van een asbestattest: we kiezen bewust om samen te werken met regionale specialisten. Zo zijn we ZKR van de beste service én steunen we samen onze eigen regio. Win-win!

Communicatie is alles

Heb je vragen? Advies nodig? Wij zijn er voor je. Een woning zoeken, verhuren of verkopen, da’s immers niet niets. Via open communicatie vermijden we misverstanden of onduidelijkheden. Transparantie en vlotte antwoorden zijn hier gegarandeerd!

Vastgoed goed verzekerd

Naast onze vastgoeddiensten bieden we je ook correct advies en beheer van verzekeringen . Sterker nog: al sinds eind jaren ’80 zijn we daarvoor gekend. Als onafhankelijk makelaar vinden we de beste polis voor particulieren en zelfstandigen.

We vinden ZKR wat je zoekt!

Een charmante fermette, knus appartement of een strakke moderne villa: deel je woonwensen met ons. Via ons ruime netwerk vinden we het pand dat aan al je verwachtingen voldoet.
Nieuwe zoekopdracht
Sluit menu Zakenkantoor Roels