U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Je eigendom succesvol verkopen

Een woning verkopen: het is geen alledaagse job. Behalve voor ons! Je mag rekenen op onze unieke aanpak voor een vlotte verkoop aan een correcte prijs én … op een toegankelijke manier. We begeleiden je deskundig doorheen het hele proces – daar mag je ZKR van zijn!

We schatten je pand naar waarde

Elk proces begint met een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling. Die waardebepaling doen we niet zomaar. We maken hiervoor een uitgebreid schattingsverslag op. Dankzij onze knowhow van verschillende panden en jarenlange ervaring in de regio ben je zeker van een marktconforme vraagprijs.

Meer over de gratis waardebepaling

Van promotie tot paperassen

Bij de verkoop van een eigendom komt heel wat kijken. Denk maar aan concrete cijfers verzamelen, attesten en andere documenten opvragen of opstellen. Ook professionele fotografie en een goede commerciële aanpak zijn cruciaal voor een vlotte verkoop.
Onze ervaring alsook het uitgebreide netwerk – via onze verzekeringsdiensten – zorgen ervoor dat jouw eigendom op de juiste plaatsen in de spotlights komt te staan.

We zijn er voor je!

Verkopers en kopers begeleiden is onze passie – en dat doen we op een open en respectvolle manier. We houden van persoonlijk contact. Sterker nog, het is voor ons een evidentie.

We staan steeds paraat om je vragen te beantwoorden of om je op de hoogte te houden van het verloop, en dit op een heel toegankelijke manier. We houden je na elk bezoek op de hoogte. Een kort telefoontje met een update is voor ons immers een kleine moeite.

Vragen over vastgoed verkopen?

Contacteer ons

We vinden ZKR wat je zoekt!

Een charmante fermette, knus appartement of een strakke moderne villa: deel je woonwensen met ons. Via ons ruime netwerk vinden we het pand dat aan al je verwachtingen voldoet.
Nieuwe zoekopdracht
Sluit menu Zakenkantoor Roels