U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Je pand veilig verhuren

Je huis of appartement in en rond regio Meetjesland verhuren? Samen zetten we je pand deskundig in de verhuurmarkt. Van attesten over rondleidingen tot de ideale huurder: we staan je het hele proces bij en rusten niet tot we de ideale huurder hebben gevonden.

Persoonlijk contact is de sleutel

We zitten rond de tafel om te luisteren naar het verhaal van je woning of appartement. Ook de concrete verwachtingen omtrent potentiële huurder(s) bespreken we heel gedetailleerd. Het is immers voor jou dat wij aan de slag gaan! We houden je daarom ook vaak op de hoogte na uitgevoerde bezoeken.

Voluit voor de verhuurder

Tijdens de bezoeken leggen we de kandidaat-huurders het vuur aan de schenen. Zij moeten ons overtuigen dat zij de ideale kandidaat zijn voor de woning. Pas als wij daarvan overtuigd zijn, stellen we de kandidaat aan jou voor.

Van paperassen tot promotie

Er komt best wat kijken bij een verhuurdossier. Denk maar aan een plaatsbeschrijving (waarvoor we samenwerken met lokale experts), allerlei attesten aanvragen en opstellen (conformiteit, EPC, …), fotografie, rondleidingen tot het uiteindelijke contract en bijhorende administratie … Wij doen niets liever!

Klaar om te verhuren?

Contacteer ons

We vinden ZKR wat je zoekt!

Een charmante fermette, knus appartement of een strakke moderne villa: deel je woonwensen met ons. Via ons ruime netwerk vinden we het pand dat aan al je verwachtingen voldoet.
Nieuwe zoekopdracht
Sluit menu Zakenkantoor Roels