U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Gratis waardebepaling

Je woning verkopen? Dat doen we geheel op onze manier. Een betrouwbare waardebepaling en juiste prijszetting is hierbij cruciaal. Daarom neemt ons professionele team er graag de tijd voor. Hier lees je hoe we te werk gaan.

Horen, zien en … afstemmen

Voor elke verkoop of verhuur – hoe groot of klein ook het pand – komen we ter plaatse voor een bezoek. ‘We’, dat zijn Katleen en een collega. Met twee zien we immers meer dan alleen … Na de rondleiding gaan we bij ons op kantoor verder aan de slag.

Één prijs – zoveel aspecten

Bij een waardebepaling komen heel wat zaken kijken. Zo verzamelen we alle bouwtechnische informatie, evalueren we de staat van de woning en doen we een studie van het aanbod op de markt en de verkoopprijzen in de buurt.

Praktijk meets ervaring

Eens we alle noodzakelijke informatie in ons bezit hebben, combineren we die met onze ervaring en knowhow. We bundelen alles in een uitgebreid en gedetailleerd schattingsverslag en na ongeveer een weekje mag je van ons een goed geargumenteerde richtprijs verwachten.

Benieuwd naar de correcte waarde van je eigendom?

Waarde bepalen van eigendom op dit adres:


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

We vinden ZKR wat je zoekt!

Een charmante fermette, knus appartement of een strakke moderne villa: deel je woonwensen met ons. Via ons ruime netwerk vinden we het pand dat aan al je verwachtingen voldoet.
Nieuwe zoekopdracht
Sluit menu Zakenkantoor Roels